Aktiviteter

 

 

General forsamling 2019

 

Lørdag d. 26 Januar 2019 afholder klubben generalforsamling.

Den finder sted på adressen - Simmerbølle-Kirkevej 15. 5900 Rudkøbing kl. 10.30.

Ved eventuelle spørgsmål og tilmelding kontakt da et af medlemmerne af bestyrelsen.

 

 

 

 

 

Seminar (hønsedag.)

 

Grundet den seneste tids fund af døde og fugleinfluenza smittede vildtfugle på Lolland, har vi i klubbens bestyrelse truffet beslutningen om, at rykke vores hønsedag fra Maja Lauritzen på Lolland, til Ove Madsen i Ribe.

Dette er højest beklageligt, men vi ønsker først og fremmest at tage ansvar som klub og være på den sikre side mht samling af dyr og smitterisikoen for medbragte dyr.

 

Datoen og humøret er uændret og vi glæder os utrolig meget til at byde gamle og nye ansigter velkomne, i år står menuen på Frikadeller og hjemmelavet kartoffelsalat og der vil selvfølgelig stadig være mulighed for køb af drikkevarer til små priser.

 

Vi ser frem til en hyggelig og lærerig dag i godt selskab d. 22/9-18, arrangementet starter kl.13 hos Ove Madsen, Ribevej 2c 6760 Ribe.

 

 

 

 

Tilmelding skal ske til:

Simon Christiansen 22940314 eller

Maja Lauritzen 61372299

Inden den 15/9-18.

 

 

Seminar (Hønsedag)

En seminar er en dag hvor alle som har interesse for store Wyandotter, mødes om vores fælles hobby. En dag hvor der bliver snakket om årets opdræt af gode, og dårlige ting ved kyllinger. Dyrene skal være vaccinerede og ringmærket for at deltage.

Kom med nogle af de største kyllinger fra årets opdræt. Der vil være opstillet nogle udstillingsbure, som hønsene kan stå i, medens der bliver fortalt og drøftet om hønsene. Der er vandtrug og strøelse i buret hvor hønsene skal stå. Der vil blive snakket type, fjerstuktur, balance, kamfejl, og øjenfarve. En dag hvor ingen spørgsmål er dumme, en dag hvor nye og gamle avlere mødes, og snakker om åres gang med hønsene.

En lærerig dag, en dag hvor man udveksler interesser, erfaringer og lærer hinanden at kende.

En dag hvor man kan komme med sine dyr, få dem sorteret og lære hvordan de skal se ud. Man skal tilmelde, hvor mange dyr man kommer med, for eks. 2-3 haner og 2-3 høner. Der vil være en dommer som sammen med de fremmøde vil gennemgå dyrene, og fortælle om fejl og mangler ved hønsene.

En dag hvor man udveksle interesse og erfaringer med hønsene.

 

 

 

 

 

 

 Dansk Wyandotklub


Dansk Wyandotklub kan nu også findes på Facebook, hvor der er oprettet en gruppe for medlemmer og andre interesserede. Meld dig til, og hyg dig med ligesindede :-)

Dansk Wyandotklub på  Facebook