Aktiviteter


Udflugtsdag 2022

Udflugtsdag er den 18/6 -2022.

vi starter hos Simon på Torlundvej 3, 6870 Ølgod. kl 13.00

kl. ca 15.30 er vi hos Elin på Brejningevej 19, 6971 Spjald.

hvor vi afslutter dagen med kaffe og kage.


Hønsedag 2022

Vi afholder hønsedag den 1/10-2022 hos Henrik Madsen på Tønder landevej 37, 6240 Løgumkloster.


Det koster 50kr for mad og 10 kr pr dyr man har med.

tilmelding til Niels Erik Johnsen tlf 60763251 inden den 20/9-2022Seminar (Hønsedag)


En seminar er en dag hvor alle som har interesse for store Wyandotter, mødes om vores fælles hobby. En dag hvor der bliver snakket om årets opdræt af gode, og dårlige ting ved kyllinger. Dyrene skal være vaccinerede og ringmærket for at deltage.

Kom med nogle af de største kyllinger fra årets opdræt. Der vil være opstillet nogle udstillingsbure, som hønsene kan stå i, medens der bliver fortalt og drøftet om hønsene. Der er vandtrug og strøelse i buret hvor hønsene skal stå. Der vil blive snakket type, fjerstuktur, balance, kamfejl, og øjenfarve. En dag hvor ingen spørgsmål er dumme, en dag hvor nye og gamle avlere mødes, og snakker om åres gang med hønsene.

En lærerig dag, en dag hvor man udveksler interesser, erfaringer og lærer hinanden at kende.

En dag hvor man kan komme med sine dyr, få dem sorteret og lære hvordan de skal se ud. Man skal tilmelde, hvor mange dyr man kommer med, for eks. 2-3 haner og 2-3 høner. Der vil være en dommer som sammen med de fremmøde vil gennemgå dyrene, og fortælle om fejl og mangler ved hønsene.

En dag hvor man udveksle interesse og erfaringer med hønsene.

 

 

 

 

 

 

 


Dansk Wyandotklub kan nu også findes på Facebook, hvor der er oprettet en gruppe for medlemmer og andre interesserede. Meld dig til, og hyg dig med ligesindede :-)

Dansk Wyandotklub på  Facebook